Att ge bort kläder är svårt – Det är inte ett presentkort


Kläder är något vi alla behöver nya lite titt som tätt. Det är dock en högst personlig stil som väldigt många är väldigt kräsna på att tumma på, både när det kommer till storlek och utseende. Genom att ge ett presentkort på kläder så ger du personen möjligheten att vraka och välja bland ett rikligt utbud av kläder utav alla dess slag. Vilken butik väljer du?

Placeholder

Vår favoritbutik för kvinnor – Nelly


Nelly är stället som blandar dyra och billiga märken som gör kläderna inriktade till ett stort span av tjejer och kvinnor i alla åldrar. Ett presentkort här är vårt förstaval när det kommer till att ge en klädcheck till någon av det kvinnliga könet.


Placeholder

Boozt.com – Valet för män


Som Boozt själva skriver ”We deliver fashion” är ett kaxigt uttryck men det stämmer väldigt bra. Boozt har allt för både män och kvinnor. Lika som hos Nelly finns här kläder i alla prisklasser och stilar som gör presentkortet perfekt att satsa på.

3 förslag på butiker för kvinnor


Vill du ge ett värdekort på en tröja eller ett par byxor till vardagen? Eller ett värde som hon kan handla nya träningskläder för? Du kanske inte ens vill ha ett presentkort för kläder utan för underkläder. Valmöjligheterna är många och här är butikerna vi rekommenderar du kollar närmare på.

Placeholder

H & M


Den här butiken behöver ingen närmare presentation eller hur? Kläder till riktigt bra pris, både som fysiska butiker och online på internet. Från 100 kronor.

Köp presentkortet här >


Placeholder

Presentkort på träningskläder


Tränar hon och om du vill ge henne träningskläder så är ett presentkort hos Svenskt kosttillskott så rätt i och med deras fina utbud på kläder till henne.

Köp presentkortet här >


Placeholder

Underkläder och mysplagg


Ska du ge henne ett presentkort på underkläder så är det ett ställe som sticker ut mer än övriga, uppercut! Från 250 kronor upp till 1000 kronor, vilket väljer du?

Köp presentkortet här >

Tips på vart männen hittar kläderna


Presentkort på kläder till honom är en svår nöt att knäcka då hans personliga stil måste tillfredsställas till maximal nivå. Vi har hittat 3 butiker som alla fyller lika många kategorier inom kläder. En för träning, en för en medelålders kille och en för män som bara nöjer sig med de finaste märkena. Hoppas tipsen på presentkort hjälper dig!

Placeholder

Stayhard – Killar och män


Med ett utbud av 200 varumärken är Stayhard en av de största butikerna med kläder för killar. Förutom kläder har de accessoarer, skor, parfym och träningskläder.

Köp presentkortet här >


Placeholder

Skjortor och kavajernas val


Att skjortor och kavajer är männens val när det ska vara kläder av högsta klass och stil är ett val många gör. Brothers har 77 butiker runt om i Sverige, dvs någon nära dig.

Köp presentkortet här >


Placeholder

Träningskläder för honom


Tror du att han vill ha ett par nya byxor eller ett ny t-shirt att träna i? Då är ett presentkort hos Gymgrossisten ett utmärkt val då han hittar allt till träning där!

Köp presentkortet här >

Värdebevis på kläder

Alla har vi vår egna stil och vet du med dig att du inte har full koll på vilka kläder du ska köpa och ge bort, skaffa ett presentkort! Visst är det alltid trevligt att få prova sitt nya plagg på studs, men tyvärr så är inte den totala nöjdhetsfaktorn lika bra som när personen får bestämma själv.

Det är dock vissa plagg som är lättare än andra. Ett par exempel på kläder som det är större chans ska bli en bra gåva är stickade tröjor, t-shirts och underkläder. De behöver inte sitta klockrent för att trots allt uppfattas som bra. Det är betydligt svårare att ge bort ett par jeans eller ett par skor. Bara en eller ett par storlekar fel där och plagget blir inte alls bra.

Kontentan av ovanstående är att det är bättre att satsa på presentkort ju svårare du känner det blir att träffa helt rätt på både storlek och design. Gäller det lättare plagg så är inte storleken ditt största bekymmer utan det är utseendet.

Väldigt stora utbud

Att ge ett gåvokort på kläder bör anses som väldigt säkert. Det motiverar vi på följande;

  1. Alla behöver kläder och plaggen går med åren sönder och behöver förnyas. Alltid finns det något som kan göra outfiten mer komplett.
  2. Utbuden hos butikerna vi tipsar om är i det närmaste enorma. Det betyder att majoriteten kommer att hitta minst ett fint plagg som passar just henne eller honom. Det viktiga för dig är att välja en butik inom rätt nisch, då kan det knappt bli fel.
  3. Om nu inte just presentkortet du väljer skulle vara till belåtenhet går det lätt att sälja utan att tappa så många kronor i värde.

Om du nu skulle vara som i punkt 3 kan ni testa att lägga ut kortet på blocket eller tradera så kommer det med stor sannolikhet att säljas snabbt.

Du som inte kollat in alla presentkort på startsidan glöm inte att göra det.