Här får du information om hemsidan presentkorten.se

Vi har en målsättning och det är att sammanställa presentkort online, och till vis del även presentkort som går att använda i fysiska butiker som till exempel H&M. Du ska enkelt kunna få en överblick över några stora onlinebutiker som erbjuder presentkort.

Vi tipsar om stora butiker online (och några offline) som har ett stort utbud inom området de säljer produkter inom så att den som får presentkortet lätt ska kunna hitta något passande.

Vi har inte med presentkort som erbjuder till exempel en upplevelse på ett visst ställe, som en restaurang i någonstans i Småland. Inte heller specifika resmål som Kålmården.

Vi anser inte sådana presentkort är relevanta för alla och väljer då att inte ta med de.

Stora stabila butiker som framförallt säljer produkter och upplevelser online är vårt främsta mål alltså.

Kontakta alltid onlinebutiken där du köpt presentkortet om något inte skulle vara till belåtenhet.

Vi ser gärna att du även kontaktar oss och berättar vad du inte är nöjd med. Är det allvarliga felbemötanden så kan vi överväga att plocka bort butik från hemsidan presentkorten.se.

Vi vill att alla som hittar ett presentkort här ska bli nöjda till 100% och återkomma nästa gång de är på jakt efter ännu ett gåvokort.

För varje presentkort vi lyckas förmedla så får vi en viss procent av beloppet. Den procenten varierar från butik till butik och innebär inte något som helst extrakostnad för dig som kund. 

Vissa butiker marknadsförs vi helt gratis då de helt enkelt är så stora för att missas på en heltäckande hemsida om presentkort.

Vårt huvudmål är att du som besökare ska känna att du hittar vad du söker när du besöker vår hemsida!

Kontakta oss så gör vi en bedömning om er butik kan passa in här.

Några kriterier vi efterfrågar är;

  • Ni är en relativt stor butik online som vänder sig till en stor målgrupp.
  • Ni har bra rykte på internet det vill säga vara omtyckt av kunder. Vi vill inte att du som besökare ska bli tipsad om ett dåligt presentkort som inte uppfyller dina förväntningar.
  • Självklart så ska ert presentkort gå att handla för online och inte bara i butik. (om ni nu inte är en jättestor kedja med butiker lite här och där)