Ge någon möjligheten att välja bland mängder av prylar


Det ska vara roligt att få ett presentkort eller hur? På den här sidan får du tips på några presentkort som ger mottagren möjlighet att välja bland roliga, nyttiga och helt onödiga prylar.

Placeholder

Smarta saker


Smart innovationer och andra prylar som gör dagen lite lättare, mysigare eller bara mer praktisk. Den som inte hittar något önskvärt här är väldigt kräsen kan vi lova!

Presentkort Smarta Saker >


Placeholder

CDON


Här ges möjlighet att frossa bland massor av grejer inom kategorin musik, böcker eller elektronik. Det är de låga priserna som gjort CDON så stora som de är.

Presentkort CDON > 


Placeholder

Coola prylar


Cool butik som är värd att kolla närmare på. Prylarna är inte de nödvändigaste men dock är bland de coolaste och mest speciella du kan hitta på internet.

Presentkort Coolstuff > 

 
Placeholder

PARTYKUNGEN


Partkungen är specialiserade på just partyprylar men du finner även så otroligt mycket mer i den här fantastiska shoppen.

Presentkort Partykungen >


Placeholder

Kungen på radiostyrt


Är det radiostyrda prylar du är ute efter så finns det bara ett presentkort, det här! Snåla dock inte på värdet.

Presentkort Hobbex >


Placeholder

Teknik för alla


Teknikmagasinet erbjuder ett brett sortiment med nyttiga, roliga och helt onödiga prylar som förgyller vardagen för både stor och liten.

Presentkort Teknikmagasinet >

Present nummer ett

Vad tänker du på när du ska ge en present? Om det är vilken pryl du ska så är du inte ensam. Nyttiga saker kan vara jättebra gåvor men de prylar som går under den kategorin är oftast inte så roliga. Visst är de nödvändiga och ett presentkort kan fungera som ett välkommet tillskott när något dyrare måste inhandlas till hemmet. Det är kanske därför att presentkort på Ikea är så otroligt populärt?

Hur som helst, på den här sidan så fokuserar vi på de presentkort som gör att någon kär vän kan välja någon pryl. Sakerna hos butiker som Coolstuff är just roliga, och mindre nödvändiga än andra prylar som till exempel de hos webbshoppen smarta saker.

När du väljer vilken butik du ska ge presentkortet på kan följande vara bra att tänka på;

  • Tror du att en helt onödig men rolig pryl uppskattas mer än en nödvändig och inte fullt så kul.
  • Desto mer kräsen och svårt för att hitta prylar personen har desto större butik är bra att välja.
  • Om han/hon brukar handla på internet eller hellre skulle få ett presentkort i en vanlig butik.

Hittade du inget presentkort du gillade? Kolla då in översikten på alla presentkort online >