Presentkort på upplevelser


Att upplevelser är bland det populäraste när det kommer till presentkort är ett faktum. Vi älskar upplevelser och vill gärna att våra nära och kära också ska få uppleva något roligt. Utbudet är stort och som du kan se här kan en upplevelse infatta det mesta.

Tillgängligheten på upplevelser är stort i storstäderna men finns nu även i en mängd mindre städer.

Placeholder

Massage helkropp


Vem säger nej till en skön massage? Inte så värst många, vilket gör den här upplevelsen till en given favorit när du vill ge bort ett skönt presentkort. Kanske till mamma, mormor, flickvän eller syster?

Återförsäljare >


Placeholder

Prova vin


Viner finns det så otroligt många goda sorter av. Att skicka iväg någon på en provning är inte bara en god upplevelse, det kan även resultera att ett nytt favoritvin kan tillkomma. Passar till alla över 18 år!

Återförsäljare >


Placeholder

Helikopertur


Att ge bort ett värdkort på en tur med helikopter är något som aldrig kommer glömmas bort. Om du vill så finns ett privat alternativ för dig och din vän och kostar 2999 kronor för några härliga minuter i luften!

Återförsäljare >

När du vill låta mottagaren bestämma upplevelse själv


Tycker du det är svårt att veta vad personen vill ha för upplevelse? Då är problemet lätt fixat, låt han eller henne bestämma själv! Här är tips på två presentkort hos två att Sveriges största aktörer på upplevelser. Vilket väljer du?

Placeholder

Vår favorit – Upplevelse.com


Med detta presentkort så går det att välja mellan cirka 500 upplevelser. Du kan även designa ditt eget presentkort på ett extremt snyggt sätt.

Presentkortet är dessutom giltigt i hela tre år!


Placeholder

Ännu en gigant – Greatdays.se


Vår andra favorit då det kommer till upplevelser av alla dess slag är greatdays. Lite krångligare hemsida enligt vårt tycke men utbudet på roliga grejer är enormt. Kolla in deras sajt!

 
Placeholder

Hotellvistelse


Det här presentkortet gör att du och en till, eller två andra, kan njuta av en härlig natt på hotell Best Western.

Återförsäljare >


Placeholder

Prova olika öl


Det kostar bara 349 kronor att skicka en törstig människa på en provning av den ädla drycken öl. Perfekt namnsdagsgåva?

Återförsäljare >


Placeholder

Kitesurfing


Har ni någon gång tänk på att gå en kurs i kitesurf? Slå till på några presentkort så blir det av! Dagar väljer ni sen.

Återförsäljare >

 
Placeholder

Färdigbetald mat


Vi alla äter och vet du någon som gillar god mat är ett besök på restaurang aldrig fel, speciellt inte ett förbetald sådant.

Återförsäljare >


Placeholder

Maxa en sportbil


Okej du får trots allt hålla hastighetsbegränsningarna annars blir det böter. En häftig upplevelse är det trots allt.

Återförsäljare >


Placeholder

Flyg högt i det blå


Kanske det bästa upplevelse du kan satsa på? Att flyga ballong kommer förmodligen aldrig att glömmas bort!

Återförsäljare >

Värdebevis på upplevelser

Som vi varit inne på så är upplevelser alltid uppskattade presentkort som gör att saker och ting verkligen blir av. Att gå och ta sig en avkopplande massage eller än mer extremt att prova att spaka ett flygplan helt själv är något som många väljer att prioritera bort.

Alla behöver då och då något riktigt sköna, gott eller roligt som inte glöms bort i första taget. Genom att ge presentkort som har ett värde på någon upplevelse gör att du tvingar den personen att verkligen unna sig. Det är långt ifrån alla som väljer ett presentkort framför att ge sedlar på ett x antal hundra kronor. Grejen med pengar är just att det är svårt att bränna, speciellt om ekonomin egentligen inte tillåter det. Om dagarna går från det att pengarna som gåvan innefattande så kan personen i fråga känna att det trots allt är han eller hennes egna. Det gör att upplevelsen kommer kännas dyr och smått onödig när det finns så mycket annat att spendera pengarna på. Ge ett presentkort på någon upplevelse så är summan du väljer låst just till den ändamålet.

Tänk till innan du ger bort ett presentkort

Visst går alltid ett köpt presentkort att sälja igen om nu mottagaren skulle vara helt ointresserad av dess värde. Att känna sig pressad att gå på en massage är inte alls uppskattat om man till exempel är extremt kittlig eller helt enkelt inte tycker om massage.

Är du osäker på vilken upplevelse du ska ge så välj ett ”rent presentkort” som gäller på hela utbudet. Då kan det verkligen inte bli fel.

Upplevelse för två personer

Visst är det roligare att uppleva något riktigt minnesvärt tillsammans? Många väljer att slå till på ett presentkort till sig själv samtidigt som till den du tänkt ge bort till. Presenter och gåvor av är ett fokus på sidan rakt igenom eftersom de är vanligast att det är just en present som värdebeviset ska vara till.

Det är såklart inte alls fel att köpa ett presentkort till sig själv, för att det ska bli av. Har du 500 kronor över och vet att kommer lägga de på annat om några veckor men vill verkligen ha den där provturen i Ferrarin, klipp till nu så blir det av! Om du vill ha med en vän är det bara att säga till att han/hon också slår till på ett likadant presentkort som du gjorde.

Aktiviteter långt bort

Är upplevelserna som ni är sugna på långt bort från ert samhälle? Då kan du välja att lägga till en tågbiljett, en hotellnatt eller vad det än kan vara för att ta er till upplevelsen. Du kan göra ett presentkort i presentkortet så att säga. Visst blir prisbilden högre men en, eller flera dagar med själva huvudnumret som höjdpunkt kommer garanterat att vara något att se fram mot med glädje.

Live it upplevelser


Live it erbjuder över 500 upplevelser som blir arrangerade med väl utvalda arrangörer. Om du inte har hittat en upplevelse redan så kan ett besök här vara värt tiden då du kanske hittar något kul som inte finns hos de andra upplevelse återsäljarna.

Placeholder
0 Stycken
Upplevelser att välja på

År 0
Bildades Live It

0:-
Är minsta beloppet